Konsument

Mår dina ögon bra, mår du bra

Vi är en ovanlig optiker. För vi tänker inte bara på hur du ser eller ser ut, vi bryr oss om hela din synhälsa. Med det menar vi att vi tänker på en helhet – våra undersökningar, råd och tips utgår från just ditt liv och ditt arbetsliv. Vi samarbetar med ögonläkare och sjukhus.

Vi tror så här: för att ge bra råd om hela din synhälsa behöver vi känna dig. Vi vill bland annat veta vilka krav du ställer i vardagen och hur du jobbar. Så bli inte förvånad om vi ställer fler frågor än vanliga optiker.

Vi på Synologen tar synhälsa personligt. Hos oss får du personliga råd och tips utifrån vem just du är. Det här gör att vi kan ge dig handplockade och individuellt utvalda produkter.

Glädje för pengarna

Allt börjar med en bra synundersökning. Vi genomför dem utifrån vem du är och vilka behov du har i livet och i arbetslivet. Den som genomför synundersökningen är alltid en legitimerad optiker och svarar mer än gärna på dina frågor och funderingar. Vi säljer bara saker vi själva gillar och tror kan glädja våra kunder länge. Därför väljer vi noggrant ut produkter med hög kvalitet, livslängd och stil. Vi har både tidlösa och moderna bågar, kända och okända märken. Tack vare vår storlek kan vi även hålla priser som du har glädje av.

Det finns över 120 stycken av oss, från Arvika till Örnsköldsvik. Lika legitimerade, certifierade och välutbildade varenda en.

Välkommen in!

Synologen
Ögon som ler