Medlem i Synologen

Fria tillsammans

Att man är starkare tillsammans gäller även oss optiker. Därför är det klokt att vi över 120 fria optiker väljer att gå ihop och samarbeta om saker som t ex inköp och logistik. På det sättet behöver vi varandra.

En annan sak vi har gemensamt är att vi tror på samverkan mellan personligt engagemang, motiverad personal och glädjen av samhörighet.

Samtidigt vill vi vara fria. För vi tror på kraften hos den lokala företagaren och som medlem får man skräddarsy sin butik efter eget huvud och sina kunders behov. Vi är ingen medlemsorganisation för alla. Vi är noga med vilka som får vara med, eftersom vi tillsammans vill vara en garant för personlig trygghet för våra kunder. På det sättet kvalitetssäkrar vi varandra.

För oss är det att vara fria tillsammans.

Tryggheten sitter i gemenskapen

Hos våra optiker jobbar människor som tänker långsiktigt och är ärliga. Tillsammans är vi likasinnade optiker som ger varandra trygghet genom att vi utbyter kunskap och erfarenheter. För oss är trygghet också att kunna erbjuda en helhet kring synhälsa. Vi bryr oss om synergonomiska lösningar och arbetsplatsglasögon. Vi erbjuder kliniska utbildningar för att behålla initiativet som Sveriges duktigaste kliniker, inte minst genom samarbete med ögonläkare och ögonsjukhus.

Och vi är över 120 stycken, lika legitimerade, certifierade och välutbildade varenda en. Tillsammans är vi helt enkelt tryggare.

KONTAKT

Är du intresserad av att vara ärlig, fri och stark tillsammans med oss? Välkommen att mejla eller ringa Susanne Hedin, ansvarig för medlemsrekrytering på Synologen AB. Så klart behandlar vi din intresseanmälan med största diskretion.

Synologen AB

Susanne Hedin
08-440 73 55
susanne@synologen.se

Synologen
Ögon som ler