Optiker Branning


”Vi söker personal. Se här!

Besök vår webbplats
Optiker Branning

Kontakta oss & hitta hit

Lilla Fiskaregatan 6
22222  LUND

Boka tid för undersökning
måndag 09.00-18.00
tisdag 09.00-18.00
onsdag 09.00-18.00
torsdag 09.00-18.00
fredag 09.00-18.00
lördag 10.00-15.00
söndag Stängt

Våra tjänster

  • Synundersökning
  • Ögonhälsoundersökning
  • Kontaktlinsutprovning
  • Speciallinsutprovning
  • Ögonapotek
  • Torra ögonanalys
  • Verkstad

Kom in och hitta din bästa synlösning!

Modemedveten optikerassistent

Optiker Branning i Lund, söker nu en duktig och modemedveten optikerassistent som vill jobba i ett tight team och utveckla butikens försäljning och kundservice.

Optiker Branning kan erbjuda dig ett spännande jobb där du blir en del av ett kompetent och rutinerat team. Dina uppgifter kommer framförallt bli att ta hand om och hjälpa våra fantastiska kunder i butiken. 

Om Optiker Branning:
Optiker Branning är en innovativ Optikerbutik i Lund som startades av Optiker Dick Branning 1970. Vår vision är: Best in vision, first in fashion och excellent care vilket vi hela tiden eftersträvar.

Optiker Branning ingår i Synologen som är en sammanslutning av cirka 125 optikerbutiker runt om i Sverige och som fokuserar på utbildning och kvalitet. Vi är den enda ISO – certifierade optikerbutik i Lund.  Med fokus på den senaste forskningen för ögonhälsovård satsar företaget både på den bästa tekniska och medicinska utrustningen, samt att ständigt utveckla personalens kompetens.

Företaget arbetar uteslutande med noga utvalda glasögon designers samt säljer allt inom linser och tillbehör.

Huvudsakliga ansvarsområden:
Du kommer att ta hand om bl.a. rådgivning av kunder, kundbokningar, produkthantering och kassaarbete.

Dina egenskaper:
Du är en lojal, hjälpsam och kundorienterad person som vet att försäljning och omgivning påverkas av din inställning och drivkraft. Du är en positiv, engagerad och ansvarstagande person som ser till att saker och ting blir gjorda med kvalitet. Du lyssnar in och har mycket god förståelse för kundens önskemål. Du är trygg, orädd och driven och har lätt för att arbeta och fungera i ett team.

Kvalifikationer:
Du har minst ett par års erfarenhet som butikssäljare, och har lätt för att lära dig rutiner, produkter, boknings- och kassasystem. Känner du inte till optikbranschen ser vi till att du får den utbildning som behövs. Det viktigaste är, att du har viljan att lära.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Skriv till Helena Branning på helena@branning.se