fbpx

Hitta din lokala optiker. Våra lokala optiker erbjuder helhetslösningar inom syn- och ögonhälsa.

Din lokala optiker hos oss på synologen

Hitta din lokala optiker som tar hand om dig och din ögonhälsa. Synologen hjälper dig att hitta rätt.

Våra optiker har stor erfarenhet och kunskap inom synhälsa som i sin tur hjälper dig att se bättre. Hitta din lokala optiker

Det vill säga att vi som optiker på Synologen genomför mer avancerade synundersökningar för att lättare kunna hjälpa dig vidare.

Hitta din lokala optiker genom att söka efter en butik i ditt närområde, vidare där sen så kan du boka tid för synundersökning.

 

För dina ögons skull

Synundersökning gör vi som standard därför att vi ska kunna lokalisera ditt synfel och därefter påbörja behandling utefter det.

Vi är experter på långvarig synhälsa som vi genom åren haft stor glädje av för att kunna ge dig all hjälp du kan få och där vi även får göra det vi är bäst på, vilket är att öka din synförmåga.

Synförmågan kan förbättras genom olika typer av synhjälpmedel såsom glasögon eller linser.

När det kommer till glasögon och linser så har vi ett brett utbud av designerbågar även många typer av linser. Hitta din lokala optiker så hjälper vi dig.

Vi ställer höga krav

Som en fristående och rikstäckande frivillighetsorganisation så ställer vi höga krav på oss själva där alla våra optiker arbetar under sitt egna varumärke.

Hitta din lokala optiker här på sidan genom att söka efter din lokala butik ovan. 

Eftersom att vi arbetar under eget varumärke så står vi utanför de andra stora kedjorna vilket leder till att vi styr över våran verksamhet på egen hand.

Som ett resultat av att vi kan styra vår verksamhet på egen hand så har vi förmånen att.

  • Fokusera mer på individuell ögonhälsa
  • Använda mer avancerad utrustning
  • Längre och mer omfattande synundersökningar

Varmt välkomna till oss på Synologen – Sveriges fri optiker.