fbpx

Lediga tjänster

Synologen är en rikstäckande medlemsorganisation med ca 110 butiker från norr till söder som består engagerade och kunniga optiker. Vi värdesätter personligt bemötande, kvalitet, kunskap och gott omhändertagande av din synhälsa. Våra medlemmar är de enda av Sveriges optiker som är kvalitetscertifierade enligt den internationella ISO-normen. Nedan listar vi lediga tjänster inom Synologen.

Som legitimerad optiker gör du synundersökningar och provar ut synhjälpmedel som glasögon och kontaktlinser samt hjälpmedel för synsvaga. Det kan även röra sig om trötthet vid läsning eller huvudvärk. Som optiker undersöker du kundens ögon, kontrollerar hur ögonen fungerar och om de är friska.

Gemensamt för våra optiker är att vi bedriver en seriös och högkvalitativ optikerverksamhet, och att vi fokuserar på individuell ögonhälsa. Med högutbildad personal, avancerad utrustning och omfattande undersökningar, ger vi dig individuellt anpassade rekommendationer och synlösningar.

Lediga tjänster inom Synologen

 • Sigtuna

  Din Syn Sigtuna Optik - Drömjobbet?! Läs mer här

  Drömjobbet?!

  Din Syn Sigtuna optik växer och vi söker en leg. optiker 50-100 %. Vi är den lokala optikern och servar Sigtunaborna och mycket turister mitt på Stora gatan i idylliska Sigtuna. Från och med oktober öppnar vi dessutom i nya lokaler med ny utrustning och fantastiska möjligheter. Vill du vara med på denna resa?
  Möter du kunderna med ett leende, strävar efter att överträffa deras förväntningar och vill jobba i en riktigt härlig miljö under värdeorden service, kvalitet och omtanke?
  Vill du jobba kliniskt och vara med och utveckla den delen av verksamheten?
  Hos oss är det högt i tak, du får ta dig tid med alla kunder och följa med kund från bokad tid till färdiga glasögon. Vi har självklart en ordentlig verkstad och är Isocertifierade via Synologen.

  Skicka din ansökan till sigtunaoptik@dinsyn.se eller hör av dig till Gert Rönnlund 0704924210 eller Jessica Rönnlund 0707407364.

  Instagram @dinsynsigtunaoptik
  Facebook @dinsynsigtuna optik

 • Tidaholm

  Franséns Optik - Vi på Franséns Ur & Optik söker optiker Läs mer här

  Vi på Franséns Ur & Optik söker optiker

  Butiken med det lilla extra söker personal!
  Vill du ha roligt varje dag du går till jobbet?!
  Vi på Franséns Ur & Optik söker dig som är glad och positiv, älskar att sätta kunden i fokus och som samtidigt vill utveckla dig som kliniker. Arbetet är varierande då du inte sitter i undersökningsrummet hela tiden utan kan följa kunden med exempelvis bågval och en del verkstadsarbete. Vi vill sälja bågar som har det “lilla extra”, med bra kvalitet och som skiljer sig från kedjorna.
  Heltid eller deltid.
  Tag kontakt med oss på 0502-102 36 så berättar vi mer.

  Med vänlig hälsning
  Ulrika & Lena!

 • Borås

  Glasögonmäster Borås - Hej Optiker Kollega! Läs mer här

  Hej Optiker Kollega!

  Vi söker en leg Optiker som vill vara med i Glasögonmästers framtid.

  Vara delaktig och hjälpa till att göra så att Boråsarna med omnejd ser bättre på sin omvärld.

  Hjälpa till att påverka Optikerbranchens profession och ta optikeryrket till en högre nivå!

  Är du kvinnan mannen vi söker?

  Hör gärna av dig så får vi höra vad du har för idéer via mail eller telefon så tar vi ett lunchmöte.

  Om oss  www.glasogonmaster.se/jobba-hos-oss

  Mvh Fredrik & Jenny Andersson

Eva Larsson
Vill du bli en del av Synologen??

Kontakta oss gärna.

Eva Larsson
VD
eva@synologen.se
08-440 73 53