fbpx
Linser för dina ögons skull

Våra linser

Våra främsta linsleverantörer är Coopervision, Alcon, Johnson-Johnson Vision och Bausch + Lomb.

Coopervision linser

CooperVision arbetar för att hjälpa människor över hela världen att se bättre varje dag. Genom vetenskapliga och tekniska innovationer, verksamhetsoptimering och ett nära samarbete med optiker har CooperVision förbättrat synen för miljontals människor och blivit en väl ansedd, ledande global samarbetspartner i kontaktlinsbranschen.

Alcon linser

Alcon är världens största leverantör av ögonvårdsprodukter tack vare banbrytande innovation och toppmodern teknologi för nya sätt att behandla ögonsjukdomar och ögonbesvär. Alcon har branschens mest kompletta portfölj inom ögonvård.

Johnson Johnson Vision linser

Johnson Johnson Vision har sina rötter från 1959 i Buffalo, New York. Sedan dess har Johnson Johnson Vision lyckats med flera teknologiska genombrott, bland annat att ta fram världens första mjuka engångslins: ACUVUE.

Bausch + Lomb linser

Bausch + Lomb sträcker sig tillbaka till år 1853 och till en början tillverkade man den då revolutionerande nyheten glasögonbågar i gummi samt en bredd av olika optiska produkter som fordrade en hög grad av precision i tillverkningen. 1903 hade företaget fått patent på såväl mikroskop som kikare och till och med en kameraslutare som byggde på ögats reaktion på ljus.
Mer information om deras produkter finner du genom att klicka på respektive leverantör.

Pure

Pure är vårat varumärke som utvecklats av Nordic Vision Retail, en nordisk samarbetsorganisation för oberoende specialiserade detaljhandelskedjor inom optik. Pures syfte är att öka kundlojaliteten på den högt konkurrensutsatta onlinemarknaden för linser. Pure framstår som ett aktivt varumärke av hög kvalitet med användbara och enkla produkter för aktiva nordiska människor.

Den innovativa teknologin håller linsen fuktig och ger skarp syn även efter användning av digitala enheter under många timmar. Det andningsbara materialet hjälper till att hålla dina ögon friska och vita. Linsen är bekväm att bära tack vare sin fuktighetsbevarande egenskap. Dessutom är linsen konstruerad för stabilitet och minimal rotation.
För mer information om Pure och deras produkter kan du besöka deras webbplats.

 

Mer information om deras produkter finner du genom att klicka på respektive leverantör.