fbpx

Glasögonbågar

Glasögonbågar som inte alla andra har

Inom Synologen älskar vi glasögonbågar med kvalitet! Det märker du direkt när du kommer in till våra butiker.

Glasögonbågar

Som dom fria optiker vi är så har vi den stora fördelen att det är vi själva som väljer vilket sortiment av glasögonbågar och glas vi vill ha. Det i sin tur betyder alltså att du slipper det likriktade utbudet av bågar som kedjorna har.

Vi har därför lokalt anpassat utbud av handplockade designerbågar.

Stort utbud av bågar

Även om utbudet av glasögonbågar i butikerna är stort så kanske det i vissa fall inte finns den bågen önskas. Skulle utbudet av glasögonbågar i butiken inte vara tillräcklig för dig så kan vi förmodligen ta hem den rätta glasögonbågen du vill ha. Med andra ord erbjuder vi både ett brett utbud och flexibilitet för att tillgodose just dina behov och önskemål gällande glasögonbågar.

Noga utvalda leverantörer av glasögonbågar

Vi har ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa glasögonbågar från ledande leverantörer för både dam, herr och barn/ungdom. Här hittar du alla våra varumärken som Synologen arbetar med men det finns fler än så i de lokala butikerna välkommen att besöka oss så vi kan hjälpa dig.

Bågar efter just dina behov

Glasögon har flera olika dimensioner; former, funktioner och komfort. Förutom att de skall erbjuda en bra synkomfort skall de också förstärka din identitet och utstrålning.

Vilka glas och vilken typ av glasögonbåge du bör välja beror helt på din syn, ansiktsform och dina individuella preferenser.

Välkommen att besöka oss i någon av Synologens fysiska butiker, vi står alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt.

Glasögonbågar butik

Vi hjälper dig gärna från start till mål på din väg till dina nya glasögon efter dina behov och önskemål.

Synologen har flertalet butiker så tveka inte att kontakta oss, det är bara välja någon butik i ditt närområde.

God service och gott bemötande vid alla kundbesök är vår drivkraft och något vi jobbar hårt för så vi kan lyckas hålla den höga nivå som vi alltid strävar efter.