fbpx
Kvinna medlemsrekrytering

Välkommen till Synologen,
Sveriges fria optiker!

Har du funderat på att bli en av oss?

Medlem av Synologen innebär att du blir en del av våran medlemsorganisation med en central ledning. Medlemskapet hjälper din verksamhet att växa men även driva din utveckling framåt.

Medlemsorganisationens gemensamma nämnare är att alla optiker har ett kliniskt fokus på din ögonhälsa och har därmed ett personligt urval av produkter efter behov. Att vara en medlem av Synologen innebär att du får tillhöra en fin krets av optiker alltså där alla arbetar på ungefär samma sätt. Personlig service är även det en gemensam nämnare. Med hög integritet och stort intresse för kunderna tar vi oss framåt.

Tillsammans skapar vi mervärden vilket leder till att vi stärker vår position och därmed även vår konkurrenskraft som en sammansättning av experter.

Träffa några av våra medlemmar

Det här kan du förvänta dig som medlem av Synologen!

Förutom den kvalitetsstämpel som du kan förvänta dig genom att vara medlem av Synologen så finns det en rad andra fördelar också.

Fördelarna med att ha ett medlemskap hos Synologen – Sveriges fria optiker är många konkreta. Här är några av de fördelarna som ett medlemskap innebär och vad du kan förvänta dig av oss:


Medlem av Synologen ger visuell identitet, marknadsföring gör det lättare för dina kunder att hitta din lokala optiker oavsett ort.


Genomför gemensamma upphandlingar därför att du ska få de mest förmånliga inköpsavtalen vad gäller glas, bågar och linser.


Skapar centrala företagsavtal därför att du som medlem av Synologen ska få in en bredare kundbas till din butik som i sin tur kan leda till att dina kunder oftare blir stamkunder.

Medlem av synologen


Utbildningar görs för att stärka gruppens gemensamma kompetens men det stannar inte där. Utbildningen ska alltså även stärka
den enskilde medlemmens erbjudande och affär.

Logo för medlem av synologen


Trygghet, såsom avtal vad gäller försäkringar och konsumentfinansiering. Rådgivning vid generationsskiften kan även det skapa en viss trygghet.

Iso certifiering som medlem av synologen


ISO-certifiering (unikt för hela branschen) och  denna certifiering går under optikbranschen och även  optikerförbundets kvalitetsnorm.


Gemensamma IT-upphandlingar och e-handelsplattformar är mer överkomligt som grupp därför att det kan bli rätt dyrt för den enskilde.


Som medlem av Synologen genomför vi olika medlemsaktiviteter där vi har gemensamma träffar. Träffarna kan alltså ske i samband med olika mässor, region- och ägardagar. Vi delar med oss av våra erfarenheter till varandra även allmänt mingel förekommer.

Tillsammans som medlem av Synologen så skapar vi en medlemsorganisation som i sin tur alltså bidrar till en starkare position på marknaden och därmed växer vi.

 

Pierre Nordgren
Är du intresserad av att bli en del av Synologen?

Kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Pierre Nordgren
Key Account Manager
pierre@synologen.se
08-440 73 57