fbpx

Glasögon

Glasögon är form, en funktion och komfort i ett. Förutom att de ska erbjuda en synkomfort utöver det vanliga så kan de förstärka din identitet och utstrålning. Vilka glas och vilken båge du bör välja beror på din syn, din ansiktsform och på vilka egenskaper som du värdesätter mest.

Har du svårt för att välja själv? Vi hjälper dig!

Glasögon

Brett utbud av glasögon

I våra butiker kan du hitta glasögon för både dam och herr men det stannar inte där därför att vi har glasögon för alla typer av behov och synfel som till exempelt enkelslipade och progressiva glasögon men även arbetsanpassade.

Du hittar även glasögon utan styrka och det ska även tilläggas att alla våra glasögonleverantörer står för kvalitet och design. Med andra ord hittar du ett brett utbud av glasögon och av flera ledande tillverkare.

Skulle det vara så att du är osäker på vilken typ Glasögon syntestav glasögon som du behöver så kan vi självklart hjälpa dig att hitta det perfekta paret, även när det kommer till att göra en synundersökning så finns vi för att hjälpa dig med det.

Synundersökning är en förutsättning för att kunna hitta vilket synfel du har och därmed kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Att arbeta som fri optiker har den fördelen att vi själva väljer vilket sortiment av bågar och glas vi vill ha. Det betyder att du slipper det likriktade utbudet som de övriga kedjorna har.

Vi har handplockade designerbågar och skulle det vara så att vi inte har just den båge du vill ha, så kan vi förmodligen ta hem den bara för dig!

Varmt välkommen till oss på Synologen, på hemsidan kan du söka efter en butik nära dig och besöka oss så hjälper vi dig gärna på vägen till dina nya glasögon.

Enkelslipade

Dubbelslipade

Progressiva

Arbetsanpassade glasögon

Ytbehandlingar