fbpx

Färgade linser

Vill du sätta lite färg på tillvaron? Byt ögonfärg! Eller förstärk din egen ögonfärg! Möjligheterna är obegränsade. Med andra ord så kan du med hjälp av färgade linser snabbt och enkelt få ett nytt utseende.

Det vill säga att med färgade linser kan du byta ögonfärg efter humör eller årstid. Du kan även anpassa och ändra ögonfärg efter färgen på din frisyr. Linserna är korttidslinser och finns både med och utan styrka. Med andra ord kan du få det bästa av två världar, både funktion och estetik.

 

Färgade linser

Färgade linser med kvalitet

Du kan hitta alla våra färgade linser genom att besöka någon av våra fysiska butiker som finns runt om i landet. Har du ett intresse av att ge dina ögon ett rejält lyft och få de ögon du alltid drömt om så är du välkommen till oss. Du hittar våra butiker här.

Hos oss har vi ett stort utbud av färgade linser det vill säga ett flertalet olika färger från ledande tillverkare som därmed ger hög kvalitet på våra produkter. Givetvis finns de färgade linserna både med och utan styrka.

Om du behöver linser med styrka och är osäker på vilken styrka du behöver så kan vi självklart hjälpa dig med det genom att göra en synundersökning på plats.

Navigera dig fram till närmaste butik här på hemsidan och varmt välkommen till oss.

Kontakta oss för en tillpassning

Hos oss på synologen hjälper vi dig att hitta de bästa kontaktlinserna för dig och dina ögon så de passar din livsstil.