fbpx

Om Synologen

Sverige är fullt av fria optiker

Synologen är en frivilligorganisation för fristående optiker. Vi är över hundra optiker över hela landet som valt att stå utanför de stora kedjorna och som alla arbetar under sitt eget varumärke.

Vi är alla fria att välja vårt eget sortiment av bågar och att genomföra våra undersökningar utifrån våra kunders behov.

Till skillnad från andra är Synologens optiker dessutom de enda i Sverige som är ISO-certifierade inom kvalitet och miljö.

Gemensamt för oss alla är att vi bedriver en seriös och högkvalitativ optikerverksamhet, och att vi fokuserar på individuell ögonhälsa. Med högutbildad personal, avancerad utrustning och omfattande undersökningar, ger vi dig individuellt anpassade rekommendationer och synlösningar.

För ingen har ögon som du.

Välkommen till en fri optiker

  • Expert på långvarig synhälsa
  • Längre och mer omfattande ögonundersökningar
  • Individuellt anpassade synlösningar
  • Hög genomsnittlig kompetensnivå
  • Nära samarbete med ögonläkare
  • Lokalt anpassat utbud av handplockade designerbågar
  • Sveriges enda ISO-certifierade optiker inom kvalitet och miljö

Allt fler behöver kvalificerad ögonhälsovård

Behovet av kvalificerad ögonhälsovård har aldrig varit större än nu. Vi lever allt längre, vilket innebär att de flesta av oss får åldersrelaterade synförändringar så småningom. Dessutom spenderar vi allt mer tid framför skärmar och allt minde tid utomhus. Det gäller framför allt bland barn och unga, där andelen närsynta nu ökar dramatiskt. Men med en kvalificerad ögonhälsovård, individuella undersökningar och åtgärder så kan vi faktiskt bromsa närsyntheten och många framtida ögonkomplikationer.

Omfattande undersökningar

Som fristående optiker har vi stora möjligheter att anpassa våra undersökningar till våra kunders individuella behov. Det har resulterat i att våra undersökningar är längre och mer omfattande än andras, vilket i sin tur innebär att vi kan erbjuda mer individanpassade rekommendationer och synlösningar. Dessutom har vi ett nära samarbete med lokala ögonläkare om det skulle behövas.