fbpx

Våra glas

Synologen samarbetar med världsledande glastillverkare:

Essilor glas

Essilor har en historia som sträcker sig till år 1849 och sedan dess har man lyckas åstadkomma mycket. Bland annat exporterade man sina glas över hela världen i slutet på 1800-talet och år 1959 skapade man världens första progressiva glasögonglas. När Essel och Silor, år 1972, slogs ihop skapades namnet Essilor som därefter specialiserade sig på plastglas. Varilux är en produkt av detta. Det som kännetecknar glas från Essilor är kvalitet och funktion, det går hand i hand med våra värderingar på Synologen.

Hoya glas

År 1941 skapades Hoya i Tokyo, Japan av två framsynta bröder. Sedan dess har Hoyas revolutionerande optiska lösningar flyttat fram de tekniska gränserna för kunder över hela världen. Hoya stöttar dessutom sina optiker världen över med kontinuerligt stöd så att de ska kunna lyckas så bra som möjligt med sina kunder.

Zeiss glas

Zeiss är en världsledande tillverkare av precisionsoptik kombinerar vi teknisk kompetens och innovativa idéer för att skapa en unik visuell upplevelse. Sedan år 1846 har Zeiss haft ett fokus och det är att leverera glas i absolut högsta kvalitet.
Mer information om deras produkter finner du genom att klicka på respektive leverantör.

Rodenstock glas

Rodenstock står för en ny generation skräddarsydda glasögonglas som är tillverkade utifrån dina ögons individuella biometri.
Resultatet: de mest exakta glasen i världen. Vi kallar dessa glas B.I.G., biometriskt intelligenta glas.
Lägg till den nya och revolutionerande X-tra Clean-behandlingen, som ger en betydligt halare yta som gör att ingenting fastnar och glasen håller sig rena.

 

Mer information om deras produkter finner du genom att klicka på respektive leverantör.